Mijn leerkrachten

Naar school gaan en je diploma halen doe je niet alleen. Daarvoor hebben we in onze school een heel team klaarstaan. Al je vakleerkrachten zijn er natuurlijk om je enthousiast te maken voor hun vak en hun kennis met jou te delen. Daarom gaan zij elke les opnieuw op zoek naar werkvormen om iedereen bij de les te houden. Geen ellenlange uitleg maar ook een actieve inoefening. Niet alleen teksten maar ook een flitsend filmpje. En vooral: niet stilzitten in de klas maar meewerken, discussiëren, oplossingen zoeken en –natuurlijk- fouten maken. Ook dat mag!

 

Maar onze leerkrachten doen meer. Zij leren je hoe je je werk kunt plannen en hoe je het best thuis kunt studeren. Zij helpen je ook ontdekken hoe je je sterktes extra kan inzetten.

Welke inspanningen moet ik nog doen om tekorten op een vak weg te werken? Waar moet ik extra energie insteken? Welke studierichting zal het beste voor mij zijn? Hoe houden we een goede sfeer in de klas? … ook bij het beantwoorden van die vragen kunnen leerkrachten of je klastitularis je helpen.